En Yüksek Performanslı Sunucuları ile Farkı Yaşa !

KütüpHane.Net Türkiye Bilgi Merkezi

SEARCH

BLOG SEARCH / BLOGDA ARA

Donnerstag, Dezember 23, 2010

Oktay Ustadan Salçalı Kanat Izgara Tarifi

Oktay Ustadan Salçalı Kanat Izgara Tarifi, Oktay Usta yemek tarifleri





Hazırlama: 15 dk. Pişirme 1s 10 dk.
4 Kişilik
Malzemeleri: – 750 gr kuzu kuşbaşı
- 4 olgun domates
- 2 kuru soğan
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- 4 adet sivribiber
- 1 çorba kaşığı domates salças
- Tuz, karabiber
Yapılışı: 1 – Soğan ve domatesleri soyun. Soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Domatesleri ikiye kesip çekirdekli kısımlarını çıkarın ve küçük küçük doğrayın. 2 adet sivri biberin çekirdekli kısımlarını çıkarıp ince halkalar halinde doğrayın.
2. Bir kaşık sıvıyağı tencerede ısıtıp etleri ilave edin ve arada bir karıştırarak etlerin rengi dönünceye kadar sote edin. Etler suyunu salınca tuzunu ve biberini ilave edin. Etin bıraktığı suyun yarısı çekilince ocaktan alın. Bir başka tencerede kalan 1 kaşık yağı ısıtıp kıyılmış soğanı kavurun. Sivri biberleri ekleyip karıştırın. Doğranmış domatesi ve salçayı ekleyip 2-3 dakika kavurun. Domatesli malzemeyi etlere ilave edip karıştırın.
3. Birer porsiyonluk 4 adet fırın güvecine etli domatesli karışımı paylaştırın. Güveçlerin ağzını bir parça alüminyum folyo ya da yağlı kâğıtla kapatın. 170 derece fırında 1 saat kadar pişmeye bırakın. Folyoları alıp üzerlerine birer parça sivribiber koyup 10 dakika daha fırınlayın ve sıcak servis yapın

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Konya'nın teklif sistemi Konya Temizlik Şirketleri ingilizce öğrenmenin en kolay yolu Konya halı yıkama Konya organize halı yıkama Dış cephe cam temizliği Konya,Ankara,Antalya Nerede Nasıl ? KütüpHane.Net Türkiye'nin Bilgi Merkezi ! Konya Temizlik Şirketleri Dış cephe cam temizliği Konya,Ankara,Antalya

Popüler Yayınlar